Sütbir Baston;
Üstün besin özelliğiyle süt ürünlerinin babası olarak nitelendirilir. Yöresel ürünümüz iki aşamalı üretim aşamasından geçmektedir.Protein ve kalsiyum bakımından oldukça zengin olan ürünümüz ayrıca probiyotik özelliğe sahiptir. Vucüdümüzün doğal probiyotik bakterilerini dengeli olarak besleyip, bağışıklık sistemini üst seviyede tutmaktadır. Ürünü yayla çorbası,makarna ve sarma gibi yemeklerin üzerine inceltilerek yoğurt yerine kullanıldığı gibi parçalanmış tandır ekmeğinin üstüne kaynatılarak dökülür. İsteğe bağlı tereyağı yada kavurma ilave edilebilir.Kahvaltıda ve günün her saatinde sıcak yada normal ekmek ile afiyetle tüketilir.Ürünümüz tam yağlı olup besin değeri oldukça yüksektir.Kilo yapmaz aksine düşürür.Spor yaparken güvenle tüketilmesi tavsiye edilir.+4 derecede çalışan buzdolabında yada günlük tüketim miktarına göre dolap poşetinde -18 derin dondurucuda muhafaza edebilirsiniz.