Sütbir Kaymaklı yoğurt PH yüksek kaliteli süttün 90 derece kaynatılarak istenilen kalite düzeyinde yoğunluğa ulaştıktan sonra otomatik dolum makinesiyle tek tek ambalajlara dökülür;Kendiliğinden nefes vere vere mayalama dercesine geldiğinde önceden yapılmış sütbir yoğurt ile tek tek mayalanır.Mayalanan süt buhar ile mayalama dercesinde ısıtılmış inkübasyonda istenilen yeme PH'na yani tada gelene kadar maya çalıştırılır.Mayalama işlemi biten yoğurt soğuk odalara alınır +4 derceye gelene kadar hızlı bir şekilde şoklanarak soğutulur.Soğuma işlmemi bittikten sonra kapaklanarak sevk edilir. Doğal Kaymaklı yoğurdumuzun üretim aşaması hem maliyetli hemde zaman almasına rağmen ürünümüzü yıllardır aynı şekilde üretmekteyiz.Sütbir yoğurt evde yapılan yoğurdun profesyonel halidir.Sağlığınıza son derece faydalı olan sıcak döküm yoğurdumuzu istediğiniz öğünde afiyetle tüketebilirsiniz. Ayrıca Şeker sorunu olanların akşam yatmadan önce bir kase sütbir yoğurda yeteri miktarda tarçın ekleyerek tüketmeleri fayda sağlayacaktır.